Pas

Pas
Pas
Borgerservice i Ebeltoft og på Hornslet Bibliotek har åbent for fysisk fremmøde. Der er krav om tidsbestiling, som følge af COVID-19.


Bestil tid til personlig betjening i Borgerservice.
For at blive betjent i Borgerservice, skal du/I have bestilt en tid. Du/I kan bestille tid i enten Borgerservice, Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft eller på Hornslet Bibliotek, Tingvej 17, 8543 Hornslet.

OBS: Der er krav om Coronapas for adgang til Hornslet Bibliotek. Læs mere om Coronapas på sundhed.dk

>Læs mere om tidsbestilling her


Priser:
Børn 0-11 år 150 kr. 
Børn 12-17 år 178 kr.
Voksne fra 18 år til folkepensionsalderen 890 kr.
Voksne over folkepensionsalderen 378 kr.
Foto taget i automat 100 kr.
Hvis du ikke har mulighed for at tage dit gamle pas med fordi det enten er mistet eller ødelagt, så fordobles prisen på det nye pas.
 

Personligt fremmøde
Den person passet skal udstedes til skal møde op, gælder også for børn

 

Husk at tage følgende med:

  • Dit gamle pas (hvis du har mistet dit pas eller ikke har haft pas før, skal du tage original dåbs- eller navneattest med)
  • Husk samtykkeerklæring, hvis det er et barn (under 18 år), der skal have pas. De forældre der har forældremyndigheden skal underskrive.
  • Dokumentation af rette navn, hvis du for nylig har ændret navn 
  • Pasfoto, (hvis du ikke ønsker at benytte vores automat  skal medbringes på papir. Bemærk vi anbefaler, at I selv medbringer pasfoto af børn under 3 år.
  • Betaling, du kan betale med Dankort og MobilePay. Vi tager ikke Mastercard.

 

Samtykke til børn under 18 år:
Husk samtykkeerklæring, hvis det er et barn (under 18 år), der skal have pas. De forældre der har forældremyndigheden skal underskrive en samtykkeerklæring. Bruger du selvbetjeningsløsningen kommer den automatisk med, hvis ikke skal du printe  Pas - samtykkeerklæring

 

Leveringstiden:
Er ca. 3-4 uger, men der må påregnes længere leveringstid i perioden april - august. Du bør derfor få lavet dit pas i god tid, inden du skal ud at rejse.

Læs mere på borger.dk

Læs mere om krav til foto på politi.dk

Opdateret: 04-05-2021 13:48

Kontakt