Rosenholm Rotary Klub lukker og uddeler 40.000 kr. til daginstitutionerne i Hornslet

Hornslet Rotary overrækker gave

Der er nyt legetøj på vej til daginstitutionerne i Hornslet. Rosenholm Rotary Klub har efter længere tids faldende medlemstal besluttet at nedlægge klubben. Klubbens indestående på 40.000 kr. har klubbens medlemmer valgt at tildele til legetøj til Hornslets fire daginstitutioner.

Leder af dagtilbud Kenneth Enrico Petersen og leder af Børnehuset Hornslet Vest Ulrik Nørgaard Jensen fik den store check overrakt foran kommunens administrationsbygning i Hornslet. 

Præsident for Rosenholm Rotary Klub Birgit Bech udtalte ved overrækkelsen:

- I disse Coronatider er vi alle pålagt ekstra arbejde med rengøring, og det mærker I, om nogen, med så mange små børn omkring jer. I har været nødt til at gemme noget legetøj væk, fordi rengøringen vil tage for lang tid og være for usikker. For eksempel tror jeg ikke, at en bamse kan rengøres til at være Coronasikker. Derfor er det mig en glæde på Rosenholm Rotary Klubs vegne at overrække jer en check, så I kan købe nyt og rengøringsvenligt legetøj til jeres børn. Når børnene får deres nye legetøj, vil jeg bede jer om at hilse dem fra Rosenholm Rotary Klub. Jeg håber, at både de og I bliver glade for det nye legetøj.
Jeg vil lige tilføje, at Rosenholm Rotary Klub har eksisteret i 35 år, men er nu på grund af faldende medlemstal desværre nødt til at lukke. Vi er glade for, at vi til slut kan give en gave til børneinstitutionerne i Hornslet.

Formand for udvalget for familie og institutioner Kirstine Bille udtaler:

- Det er trist, at en frivillig organisation som Rosenholm Rotary Klub, der har en lang historie med flotte resultater, nu er tvunget til at lukke ned på grund af medlemsfrafald. Rosenholm Rotary Klub har i mange år været et stort aktiv for hele kommunen. Jeg kan nævne ungdomsudveksling, indsamling til børnehospice og uddannelsesmessen for unge og deres forældre - bare for at nævne nogle få eksempler. Og hertil skal man også lægge indsamlinger til skoler og aktiv deltagelse i Rotarys polio vaccinationer i Indien. Når nu klubben vælger at afvikle sig, så er det flot at børnene i Hornslet får glæde af klubbens sidste midler. På kommunens vegne vil jeg gerne sige en stor tak for den flotte gave til nyt legetøj på de fire daginstitutioner her i Hornslet.

De fire institutioner som modtager 10.000 kr. hver er Børnehuset Bækdalen, Børnehuset Hanehøj, Børnehuset Mosegården og Børnehuset Ågården.

Foto: Leder af dagtilbud Kenneth Enrico Petersen, Leder af Børnehus Hornslet Vest Ulrik Nørgaard Jensen, Præsident for Rosenholm Rotary Klub Birgit Bech og bestyrelsesmedlem i Rosenholm Rotary Klub Peer Laursen.

Opdateret: 17-11-2020 12:54
Abonner på Nyheder
Vil du abonnere på Nyheder? – Tilmeld dig vores automatisk nyhedsmail - så får du en mail hver gang siden opdateres.
Vi videregiver ikke din mailadresse til andre parter og anvender den ikke til andre formål. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på Afmeld i de mails du modtager.
Du kan læse mere om hvordan kommunen behandler dine personoplysninger og om dine rettigheder på https://www.syddjurs.dk/databeskyttelse Her finder du også kontaktoplysninger på kommunens databeskyttelsesrådgiver.

Kontakt