Fast job til syriske Edres på Molskroen

Susanne Lykke (Molskroen), servicetekniker Edres Mostafa, udvalgsformand Gunnar Sørensen, serviceleder Claus Schøler, virksomhedskonsulent Erik Thomsen

 

Edres Mostafa fra Syrien har fået fastansættelse på Molskroen og formand for arbejdsmarkedsudvalget Gunnar Sørensen var forbi og ønske tillykke.

Henrik Frederiksen, der ejer Molskroen og Molskroen Strandhotel kontaktede Syddjurs Kommune med henblik på at tilbyde jobs til flygtninge. Efter et par møder mellem Henrik Frederiksen og virksomhedskonsulent Erik Thomsen kom der et aftale i stand med Edres Mostafa, der er flygtning fra Syrien.

Der var fra starten en god kemi og sidst i 2015 startede Edres Mostafa i praktik som servicetekniker. Med god hjælp fra serviceleder Claus Schøler og en stor indsats fra Edres, overgår han nu til almindeligt fast arbejde. Claus Schøler fortæller, at han er helt tryg ved, at overlade opgaven med de to hoteller til Edres, når han har fri eller skal på ferie.

Formand for arbejdsmarkedsudvalget i Syddjurs Kommune Gunnar Sørensen var forbi Molskroen og ønskede Edres Mostafa tillykke med fastansættelsen. Han udtaler:

- Det er dejligt at se lokale virksomheder som vil forene behovet for arbejdskraft med løsningen af en vigtig samfundsopgave. Jeg ser frem til at samarbejdet mellem Syddjurs Jobcenter og vores lokale virksomheder udvikles endnu mere fremover. Jeg vil gerne takke Molskroen for indsatsen og ønske Edres held og lykke med fremtiden i Danmark.

Edres Mostafa kom fra Syrien for 2 år siden og bor sammen med sin kone og barn i Ryomgård.

Opdateret: 24/06/2016 - 08:19