Biblioteker og fritidstilbud - COVID-19

Biblioteker, fritidstilbud, Kolind+

Bibliotekerne har åbent på normal vis under hensyntagen til sundhedsmyndighedernes retningslinjer, ligeledes er der tidsbestilling til pas/kørekort i Hornslet på biblioteket samt hjælp til borgerservice på samtlige biblioteker.

Der er krav om mundbind på bibliotekerne. Mundbindet må tages af når man sidder ned.

Foreninger og institutioner kan igen træne indendørs. Åbningen sker under hensyntagen til sundhedsmyndighedernes retningslinjer og anbefalinger.

Kommunal hotline vedrørende Idræt
Foreninger kan få sparring eller inspiration til at komme i gang på kommunens idrætshotline på tlf. 3062 1249 eller per mail til kwda@syddjurs.dk. Hotlinen betjenes primært af Kathrine Dalgaard, der er Syddjurs Kommunes udviklingskonsulent på idrætsområdet.

Opdateret: 02-11-2020 15:16